Зони на работното пространство
Разгледайте свързаните зони в чист и сканиращ изглед.
Въведете вашите данни, за да отключите пространството на акаунта си и мощните инструменти в платформата Google Finance Ai.
Нов тук в Google Finance Ai? Създайте акаунт и започнете вашето премиум пътешествие.
Обединеният достъп събира вашите зони на акаунта, предпочитанията и данните за работното пространство в един организиран портал.
Разгледайте свързаните зони в чист и сканиращ изглед.
Дръжте предпочитанията си за личното работно пространство организирани на едно място.
Залагайте на прозрачни данни за акаунта и защитени практики за достъп при всяка сесия.
Google Finance Ai е проектиран да направи вашия опит прост и ефективен. Следващите секции описват какво да очаквате след подаване на бързата форма на тази страница.
Връщащите се посетители могат да продължат точно от там, където са спрели. Вашият прогрес е сигурно запазен, така че няма да се налага да започвате отначало всеки път.
След влизане, показваното съдържание съответства на предишните ви избори, предоставяйки фокусирано и релевантно изживяване.
Напреднала сигурност защитава вашите удостоверения. Вашите данни се използват само за предоставяне на услугата и никога не се споделят с несвързани страни.
Попълнете кратката форма на тази страница, за да потвърдите вашите данни. След подаване, Google Finance Ai ще ви насочи към следващата стъпка.
Подайте отново формата на тази страница с използване на същия имейл, с който се регистрирахте първоначално. Нашият екип ще ви помогне да възстановите достъпа си.
Не. След като вашият акаунт е създаден, връщането ви е толкова просто, колкото да потвърдите вашите данни на тази страница.
Достъпът до тази страница е безплатен. Всеки таксуване за конкретни услуги ще бъде ясно комуникирано предварително.
Google Finance Ai използва съвременни практики за сигурност и използва вашите данни само за предоставяне на услугата. Пълни подробности са налични в Политиката за поверителност.
Да. След активирането на вашия акаунт, можете да актуализирате информацията за контакта си по всяко време, като отново подадете кратката форма с актуални данни.